• Fri frakt over 1995 kr
  • Leveringstid 3-7 dager
  • Faktura 30 dager
  • På nett siden 2006

Stedi, Lazer og Baja Designs

Tre merker av LED-produkter som alle er "top notch" i hver prisklasse.

Velkommen til Ekstralyskongen!

Fra en strålende ide, forsiktig planlegging og ivrig forskning - til et eventyr fylt med lysere opplevelser og tryggere kjøring. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren lysentusiast eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter etter det perfekte lyset. Vi er passionerad om å hjelpe deg på rett spor til en lysere eksistens. Med høykvalitetsprodukter fra ledende produsenter, informative artikkeltekster og dedikerte ansatte, er vi med deg hele veien fra start til slutt destinasjon.

Fri frakt over 1995 kr

Leveringstid 3-7 dager

Betal med Vipps, faktura, delbetaling & kort

Bilbelysning for alle - I Ekstralyskongens nettbutikk kan du velge blant 12 ulike fabrikat

På Ekstralyskongen.no finner du ekstralys for alle kjøretøy og til alle bruksområder. NBB er en svenskdesignet strålekaster i høy kvalitet og er vår mest populære lykt og er i en helt egen klasse, den selges vanligvis med 60W xenon innebygd i lampen. Hella har en 100 år lang historie innen kjøretøysbelysning. De ligger langt foran når det gjelder utvikling av lysteknologi. Lightforce har fjernlys med den største fleksibiliteten på markedet og kommer i forskjellige størrelser: Fra det minste ekstralyset, Lance 140, til det største, Blitz 240. Bosch er et klassisk ekstralys på det nordiske markedet med et unikt design og utseende som appellerer til mange. SIM er en lykt i en lavere prisklasse med et tradisjonelt utseende og reflektor med fri form i aluminium. Avelux LED-Ekstralys og LED-bar har den nyeste LED-lysteknologien med dioder fra Cree. Dette gjør at den forsterker fjernlyset utrolig godt. Hvis du er usikker på hva slags type ekstralys du trenger, er vår kundeservice alltid tilgjengelig på telefon eller e-post for råd og tips om produktene.

Riktig billystilbehør til bilen din – bestill online på Ekstralyskongen.no

Når du har bestemt deg for hvilket ekstralys du skal ha, trenger du ofte også en rekke tilbehør. Halogenpærer eller xenon? Hvilken effekt trenger du – 55W 60W, 75W 100W? Kanskje du vil ha en pen kufanger i rustfritt eller aluminium? Festebraketter, slik at du raskt kan ta av pærene hvis du f.eks. skal ha bilen på langtidsparkering? Steinsprutbeskytter, slik at ikke glasset sprekker? En støttestag for et stabilt lysbilde uten vibrasjon? Relékabel som gir ekstralysene strøm rett fra batteriet? Sikkerhetsmuttere for tyverisikring? På Extraljuskungen.se finner du alt av tilbehør til fjernlys!

Ekstralyspakker - Bestill bilbelysning online på Ekstralyskongen.no

I våre mange forskjellige ekstralyspakker får du tilbehør som trengs for en rask og enkel installasjon på bilen din. Pakkene finnes med flere forskjellige merker Avelux, NBB, Stedi og Seeker med alle tilbehør.

Vi kan kjøretøysbelysning!