• Fri frakt over 1995 kr
  • Leveringstid 3-7 dager
  • Faktura 30 dager
  • På nett siden 2006

Avelux, Stedi og Lazer

Tre merker av LED-produkter som alle er "top notch" i hver prisklasse.

Velkommen til Ekstralyskongen!

Fra en strålende ide, forsiktig planlegging og ivrig forskning - til et eventyr fylt med lysere opplevelser og tryggere kjøring. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren lysentusiast eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter etter det perfekte lyset. Vi er passionerad om å hjelpe deg på rett spor til en lysere eksistens. Med høykvalitetsprodukter fra ledende produsenter, informative artikkeltekster og dedikerte ansatte, er vi med deg hele veien fra start til slutt destinasjon.

Fri frakt over 1995 kr

Leveringstid 3-7 dager

Betal med Vipps, faktura, delbetaling & kort

Bilbelysning for alle - I Ekstralyskongens nettbutikk kan du velge blant 9 ulike fabrikat

På Ekstralyskongen.no finner du ekstralys for alle kjøretøy og til alle bruksområder. Avelux Summit Pro er tilgjengelig i to størrelser, 180 og 225 mm, og er en svensk-designet ekstralys med høy kvalitet og ytelse. Avelux Summit Pro har posisjonslys i hvitt eller oransje og er vårt desidert mest populære ekstralys. Stedi har med sine ekstralys i Type-X-serien vist at de er ledende på både design og ytelse. Stedi har bygget en sterk posisjon på det nordiske markedet ved å tilby produkter av høy kvalitet til fornuftige priser. Lazer har en serie med høyytelses ekstralys med avansert LED-teknologi som er produsert med høyeste kvalitet og designet for å gi best mulig lyseffekt, enten du kjører på landevei eller i skogen. De har en robust konstruksjon og er bygget for å tåle tøffe miljøer og nordiske værforhold. Trenger du å se bedre på jobben? Ja, da har vi også et stort utvalg av arbeidsbelysning! Og hvis du er i den bransjen, trenger du spesielt å bli sett godt av andre trafikanter, blinkende lys fra små slimete til store varsellysbjelker er tilgjengelig! Er du usikker på ditt valg av ekstralys, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon eller mail for råd og tips før kjøpet.

Riktig billystilbehør til bilen din – bestill online på Ekstralyskongen.no

Når du har bestemt deg for hvilket ekstralys du skal ha, trenger du ofte også en rekke tilbehør. Kanskje du vil ha en pen kufanger i rustfritt eller aluminium? Festebraketter for 2, 3, 4, 5 eller 6 ekstralys? Deksel, slik at ikke glasset sprekker? Støttestag for et stabilt lysbilde uten vibrasjon? Relékabel som gir ekstralysene strøm rett fra batteriet? Sikkerhetsmuttere for tyverisikring? Hos Ekstralyskongen.no finner du alt av tilbehør til fjernlys!

Ekstralyspakker - Bestill bilbelysning online på Ekstralyskongen.no

I våre mange forskjellige ekstralyspakker får du tilbehør som trengs for en rask og enkel installasjon på bilen din. Pakkene finnes med flere forskjellige merker Avelux, NBB, Stedi og Seeker med alle tilbehør.

Vi kan kjøretøysbelysning!